Afkickcentrum Antwerpen door Healthy Life Education

Healthy Life Education: coaching bij verslaving, herstel, stress en burn out om je leven terug in balans te helpen.
Afkickcentrum Antwerpen

Afkickcentrum Antwerpen

Verslavingszorg door verslavingscoach Carl, uit Antwerpen. Zijn aanpak verschilt van anderen. Ontdek zijn afkickcentrum Healthy Life Education voor de behandeling van verslaving.

Maak een afspraak

Verslavingszorg door Healthy Life Education

Onze aanpak verschilt van anderen, ontdek de verslavingszorg diensten van Healthy Life Education, een verslavingskliniek, afkickcentrum in Antwerpen.

Stoppen met alcohol

Afkickcentrum Antwerpen

De beslissing nemen om te stoppen met drinken is de eerste stap op weg naar herstel. Het is ook de belangrijkste stap. Hulp bij alcoholverslaving vragen is geen schande en niet zwak, het is slim en moedig. Zodra iemand toegeeft te worstelen met een alcoholverslaving is het de enige manier om verder te gaan en een passende behandeling te volgen. Onze verslavingskliniek helpt je hierbij.

Stoppen met alcohol

Stoppen met cocaïne

Afkickcentrum Antwerpen

Stoppen met cocaïne, ook wel 'coke' genoemd, is een van de meest verslavende illegale middelen die er zijn. Vanwege de zeer verslavende neigingen kan het verminderen van de consumptie of het stoppen met coke een hele uitdaging zijn. Stoppen met cocaïne is moeilijk om te voltooien, maar het is een must als men streeft naar kwaliteit van het leven op lange termijn.

Stoppen met cocaïne

Nazorg bij verslaving

Afkickcentrum Antwerpen

Healthy Life Education zorgt ervoor dat de stress voor cliënten en hun familie verlicht wordt. We werken op een continuüm van zorg. Dit wil zeggen dat we de behandeling op alle niveaus coördineren, ook in de onderhoudsfase: de nazorg. De nazorg bij een verslaving gaat over het behoud en de voortzetting van duurzaam herstel. We maken een plan om de vooruitgang van het individu te beschermen en voort te zetten.

Nazorg bij verslaving

Gezinstherapie

Afkickcentrum Antwerpen

Gezinssystemen ontwikkelen zich steeds op een unieke manier, waar elk individu in het gezin een bepaalde manier ontwikkelt om met elkaar om te gaan. Deze patronen worden verstoord indien een persoon binnen het gezin een verslaving ontwikkelt. De manier waarop het gezin als eenheid werkte, zal volledig over de boeg worden gegooid. Bij het herstelproces van een verslaving is het belangrijk om het hele gezin te betrekken.

Gezinstherapie

Ambulant traject

Afkickcentrum Antwerpen

Onze ambulante behandeling maakt gebruik van de meest efficiënte technieken en voorziet tevens in gezinstherapie. Wij hebben ook aandacht voor sport en andere zinvolle plezierige gezond makende activiteiten. De behandelingen vinden zowel binnen als buiten plaats. Elk actieplan wordt met passie, kennis en rekening houdend met ieders persoonlijkheid opgesteld.

Ambulant traject

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Afkickcentrum Antwerpen

De meeste mensen die hulp zoeken bij alcoholverslaving en drugsverslaving, kiezen ervoor om dit alleen te delen met hun naasten. Ze streven naar volledige privacy en discretie, en dat is niet altijd mogelijk als je kiest voor lokale behandeling. Afkicken in het afkickcentrum van Zuid-Afrika betekent dat je weg bent van collega's en vrienden. Je hoeft de reden van je reis naar een ander land niet bekend te maken en kunt je behandeling zonder nieuwsgierige blikken en vragen uitvoeren.

Afkickkliniek Zuid-Afrika

Ons team

Afkickcentrum Antwerpen

Ik ben Carl, een verslavingscoach, herstelcoach, stresscoach en burn-out coach. Ik ben, na heel wat negatieve en positieve ervaringen in mijn persoonlijk leven en mijn vorige carrière, opleidingen gaan volgen om coach te worden. Ik volg daarnaast regelmatige bijscholingen om up to date te blijven, en de hulp van de hoogste kwaliteit te kunnen aanbieden.

Ons team

Wil je meer weten over de verslavingszorg van Healthy Life Education? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Healthy Life Education connecting people

Wees sterk genoeg om alleen te staan, slim genoeg om te weten wanneer je hulp nodig hebt en dapper genoeg om het te vragen.

Love yourself first, and everything else falls in place. You really have to love yourself to get anything done in this world.

Lucille Ball