Verslavingszorg door Healthy Life Education

Onze aanpak verschilt van anderen, ontdek de verslavingszorg diensten van Healthy Life Education. Verslavingskliniek in Antwerpen.

Verslavingszorg door Healthy Life Education

Onze aanpak verschilt van anderen, ontdek de verslavingszorg diensten van Healthy Life Education. Verslavingskliniek in Antwerpen.

Nazorg bij verslaving

Healthy Life Education zorgt ervoor dat de stress voor cliënten en hun familie verlicht wordt. We werken op een continuüm van zorg. Dit wil zeggen dat we de behandeling op alle niveaus coördineren, ook in de onderhoudsfase: de nazorg. De nazorg bij een verslaving gaat over het behoud en de voortzetting van duurzaam herstel. We maken een plan om de vooruitgang van het individu te beschermen en voort te zetten.

Nazorg bij verslaving

Gezinstherapie

Gezinssystemen ontwikkelen zich steeds op een unieke manier, waar elk individu in het gezin een bepaalde manier ontwikkelt om met elkaar om te gaan. Deze patronen worden verstoord indien een persoon binnen het gezin een verslaving ontwikkelt. De manier waarop het gezin als eenheid werkte, zal volledig over de boeg worden gegooid. Bij het herstelproces van een verslaving is het belangrijk om het hele gezin te betrekken.

Gezinstherapie

Afkicken in Zuid-Afrika

De meeste mensen die hulp zoeken bij alcoholverslaving en drugsverslaving, kiezen ervoor om dit alleen te delen met hun naasten. Ze streven naar volledige privacy en discretie, en dat is niet altijd mogelijk als je kiest voor lokale behandeling. Afkicken in Zuid-Afrika betekent dat je weg bent van collega's en vrienden. Je hoeft de reden van je reis naar een ander land niet bekend te maken en kunt je behandeling zonder nieuwsgierige blikken en vragen uitvoeren.

Afkicken in Zuid-Afrika

Ambulant traject

Onze ambulante behandeling maakt gebruik van de meest efficiënte technieken en voorziet tevens in gezinstherapie. Wij hebben ook aandacht voor sport en andere zinvolle plezierige gezond makende activiteiten. De behandelingen vinden zowel binnen als buiten plaats. Elk actieplan wordt met passie, kennis en rekening houdend met ieders persoonlijkheid opgesteld.

Ambulant traject

Vrouwencoach

Ik ben Ikran: een lifecoach, burn-out coach en verslavingscounselor voor herstellende verslaafden. Het leven is een reis die je gaandeweg vormen zal tot wie je bent of uiteindelijk wordt. Niemand weet dit van tevoren al. Mijn passie om met mensen te werken is er altijd al geweest, vandaar dat ik verpleegkunde ben gaan studeren. Het mentale welzijn is minstens even belangrijk als de fysieke gezondheid. Ik wil ervoor zorgen dat mensen hun dromen durven najagen.

Vrouwencoach

Ons team

Ik ben Carl, een verslavingscoach, herstelcoach, stresscoach en burn-out coach. Ik ben, na heel wat negatieve en positieve ervaringen in mijn persoonlijk leven en mijn vorige carrière, opleidingen gaan volgen om coach te worden. Ik volg daarnaast regelmatige bijscholingen om up to date te blijven, en de hulp van de hoogste kwaliteit te kunnen aanbieden.

Ons team

Wil je meer weten over de verslavingszorg van Healthy Life Education? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Healthy Life Education connecting people

Wees sterk genoeg om alleen te staan, slim genoeg om te weten wanneer je hulp nodig hebt en dapper genoeg om het te vragen.

Love yourself first, and everything else falls in place. You really have to love yourself to get anything done in this world.

Lucille Ball