Ontwenning in het buitenland, Zuid-Afrika – Healthy Life Education

Ontwenning bij Healthy Life Education kan gebeuren in België of in Zuid-Afrika. Lees hier meer over ontwenning in het buitenland.

Ontwenning in het buitenland, Zuid-Afrika

Bij Healthy Life Education bieden we de mogelijkheid om te kiezen voor een ontwenning met ambulante zorg bij ons in België, ofwel voor een ontwenning met klinische behandeling bij onze zusterpartner in Zuid-Afrika. Onze zusterpartner bevindt zich in een rustieke en rustige omgeving. Het traject ontwenning in Zuid-Afrika kan voor 1 maand, 2 maanden of 3 maanden.

Ontwenning in het buitenland (Afrika)

Bijzondere zorg

Healthy Life Education verkiest een ontwenning in het buitenland als een cliënt bijzondere zorg nodig heeft. Daarnaast is een ontwenning in een andere omgeving soms aangewezen om een cliënt uit zijn eigen omgeving te halen. Bij het intakegesprek adviseren we je welk traject het beste bij je past: ontwenning in België of ontwenning in Zuid-Afrika.

De kostprijs van ontwenning in Zuid-Afrika wordt bewust zo laag mogelijk gehouden. Bij een verblijf van minimum 2 maanden ontwenning in Zuid-Afrika, heb je recht op een maand nazorg bij verslaving; bij Healthy Life Education in België zonder bijkomende kosten.

Maak een afspraak

Healthy Life Education connecting people

Wees sterk genoeg om alleen te staan, slim genoeg om te weten wanneer je hulp nodig hebt en dapper genoeg om het te vragen.

In every single thing you do, you are choosing a direction. Your Life is a product of choices.

Dr. Kathleen Hall