Life coaching door Healthy Life Education center

Healthy Life Education: coaching bij verslaving, herstel, stress en burn out om je leven terug in balans te helpen.
Life coaching

Life coaching

Life coaching gaat over het verplaatsen van jezelf van de huidige situatie naar de gewenste situatie door een proces van zelfreflectie en actie. Heb je ook genoeg van die repetitieve, angstige, negatieve gedachten die in je hoofd rondcirkelen en je vertellen dat je 'niet kunt' of 'niet mag'? Wel dan is het tijd om ermee te stoppen en iets te veranderen… of veel!

Maak een afspraak

Life coaching - voor wie?

 • Zeg je meer ja dan jezelf zou willen?

 • Twijfel je aan jezelf?

 • Wil je meer rust in je hoofd?

 • Wil je leren meer assertief te zijn en durven nee te zeggen?

 • Wil je meer genieten van het leven en streven naar een betere balans tussen werk & vrije tijd?

Life coaching – waarom Healthy Life Education?

Wij ondersteunen je om je persoonlijke doelen in jouw leven te bereiken door:

 • Persoonlijke en professionele begeleiding, 1 op 1

 • Uit te gaan van jouw sterktes

 • Reflectief te luisteren, geduldig te zijn, je aan te moedigen en niet te veroordelen

 • Inspirerende oefeningen met je te doen

 • Juiste tools en inzichten aan jou te geven

Life coaching uiteengezet - er is geen agenda behalve jouw agenda

Bij life coaching gaat het er niet om dat jou wordt verteld wat je moet doen, maar om het identificeren van jouw unieke menselijke eigenschappen en waarden en het ontwikkelen van nieuwe perspectieven om uitdagingen te overwinnen. Iedereen heeft een verhaal en wij zijn benieuwd naar het jouwe.

“Wees jezelf , er zijn al anderen genoeg”

Life coaching voordelen

Het begint bij life coaching allemaal met het omzetten van die nutteloze, negatieve gedachten en overtuigingen en het ontwikkelen van nieuwe perspectieven om uitdagingen te overwinnen.

Life coaching reikt je voorbij je 'normale' manier van denken en naar de carrière en het leven waar je het meest naar verlangt. Je leert krachtige, eenvoudige en effectieve tools en gewoonten om je bewustzijn te vergroten en langdurige en duurzame veranderingen aan te brengen, die het beste passen bij je wensen, dromen, doelen en intenties… en JOUW definitie van succes, vervulling en betekenis, in alle aspecten van jouw leven.

Dit zorgt voor zelfbekrachtiging, vrijheid, vrede en vreugde. Healthy Life Education werkt in dit creatief proces met jou samen om je persoonlijke en professionele potentieel te maximaliseren, om de allerbeste versie van jezelf te bereiken.

Life coaching en persoonlijke begeleiding

Bij Life coaching kijken we naar wat je sterke punten zijn. Onder de sterke punten die je zou kunnen hebben, is er ook een eigenschap, vaardigheid of vaardigheid die je bezit en die uniek is voor jou. Het is heel bevestigend om na te denken over je superkracht en hoe je deze kunt gebruiken om je doelen te bereiken, met anderen om te gaan of je leven te verbeteren. 

Bij het nadenken over je eigen superkracht zou je kunnen overwegen wat doe je dat moeiteloos in je opkomt? Op welke gebieden excelleer je zonder al te veel moeite? Wat brengt je in de flow en wat verlies je alle tijd uit het oog? Waar besteed je graag tijd aan of wil je het steeds beter doen? Waar ligt je diepe interesse? Misschien vind je daar je superkracht.

Als je terugkijkt op je leven/carrière, waar had je dan het meeste vertrouwen in? Was het toen je voor die menigte stond voor een presentatie of toen je dat gedetailleerde voorstel opschreef? Waar ging je uit je comfortzone en toch volgden je capaciteiten? Waar geniet je het meest van? Vaak vind je daar een aantal superkrachten!

Wanneer je je sterke en superkrachten duidelijk krijgt, kan dit het verschil maken in je carrière en leven in het algemeen. Het is ook leuk om je dat voor te stellen, toch? Laat de kracht bij je zijn en gebruik je superkrachten! Ze zijn uniek voor jou!

HLE kan je in life coaching begeleiden naar:

 • Zorg voor blijvende verandering

 • Vind je betekenis en doel

 • Herken je passies en dromen

 • Maak overgangen in je leven

 • Stel je doelen en bereik ze

“Het nastreven van je passies en dromen is waar het in het leven om draait”

Life coaching kan je helpen bepalen wat je echt wilt doen. Er is geen hoop, tenzij we in staat zijn om een ​​duidelijk en meeslepend mentaal beeld te creëren van wat we willen, talloze manieren bedenken om het te krijgen en de mentale energie opbrengen om het na te jagen. Als je coach kunnen we samenwerken om jouw doelen te bereiken en gaandeweg optimistisch te blijven.

"Kies belangrijke doelen die zinvol voor je zijn en besteed tijd, moeite en passie om ze te bereiken." Sonja Lyubormirsky

Op elk moment in je leven heb je een keuze. Elk moment telt op tot een mensenleven. Wat voor leven kies jij? Neem de leiding over je leven door wat je wilt dat het is en maak van elk moment wat je wilt. Kies het soort leven dat je voor jezelf wilt. Laat HLE je helpen om daar te komen. 

Laten we gezond verstand gemeenschappelijk maken. Weet dat de keuze in het leven aan jou is om gelukkig te zijn.

Healthy Life Education connecting people

Wees sterk genoeg om alleen te staan, slim genoeg om te weten wanneer je hulp nodig hebt en dapper genoeg om het te vragen.

Er is geen geluk zonder actie

Campbell