Waarom afkicken in Zuid-Afrika nuttig is - Healthy Life Education center

Healthy Life Education: coaching bij verslaving, herstel, stress en burn out om je leven terug in balans te helpen.

Afkicken in Zuid-Afrika is nuttig

Probleemstelling: veel mensen met een ernstige middelen stoornis worstelen met het vinden van effectieve behandelingen. Doelstelling: uitleggen waarom afkicken in Zuid-Afrika nuttig kan zijn voor mensen met een ernstige middelen stoornis.

Afkicken in Zuid-Afrika

Voordelen van afkicken in Zuid-Afrika

✔️ Rustige omgeving

Zuid-Afrika biedt een rustige, natuurlijke omgeving die kan helpen bij het afkicken van verslavingen. Dit in tegenstelling tot een drukke stad met alle verleidingen waar makkelijk herval kan gebeuren. Mentale rust zonder afleidingen door letterlijk afstand te nemen kan bijdragen tot herstel.

✔️ Professionele hulp

Zuid-Afrika beschikt over een groot aantal professionele behandelcentra met multidisciplinaire teams die gespecialiseerd zijn in het helpen van mensen met middelen stoornissen.

✔️ Cultuur en klimaat

Zuid-Afrika heeft een rijke cultuur en een overwegend zonnig en warm klimaat dat kan helpen bij het versterken van de mentale gezondheid en het herstel van personen.

Waarom afkicken in Zuid-Afrika door Healthy Life Education center hulp kan bieden?

Afkicken in Zuid-Afrika kan nuttig zijn voor mensen met een ernstige middelen stoornis vanwege de schone omgeving, professionele hulp, rijke cultuur en gunstig klimaat.

Healthy Life Education center werkt samen met een gerenommeerde partner voor afkicken in Zuid-Afrika , met een multidisciplinair team dat uitermate gespecialiseerd is in de ondersteuning van personen met een verslavingsproblematiek.

Healthy Life Education center voorziet in nazorg omdat het onze visie is dat na afkicken in Zuid-Afrika, de persoon verder dient ondersteund te worden wanneer hij/zij terug komt in “ de echte wereld “ om de aangeleerde vaardigheden en de copingmechanismen om met verslaving om te gaan in de eigen vertrouwde omgeving toe te passen.