Ambulante behandeling bij Healthy Life Education

Healthy Life Education: coaching bij verslaving, herstel, stress en burn out om je leven terug in balans te helpen.

Ambulante persoonlijke behandelingen - Individuele therapie verslaving (1 op 1)

Bij Healthy Life Education staat de cliënt centraal, alle behandelingen zijn persoonlijk, 1 op 1 (geen groepstherapie). We houden een intake gesprek, praten over de gevolgen, geven je inzicht en reiken je tools aan om succesvol te kunnen afkicken van je verslaving. Dit alles in volledig discretie – veilig – professioneel en betaalbaar.

Elk actieplan wordt met passie, kennis en rekening houdend met ieders persoonlijkheid opgesteld. Alles heeft een doel bij Healthy Life Education!

Voor meer informatie of een afspraak te maken kan je het afsprakenformulier invullen en mailen dan wel ons telefoneren op 0492 06 04 66.

Basis ambulant traject in vroeg herstel

Onze ambulante behandeling maakt gebruik van de meest efficiënte technieken en voorziet tevens in naasten / gezinstherapie. Wij hebben ook aandacht voor sport en andere zinvolle plezierige gezond makende activiteiten. De behandelingen vinden zowel binnen als buiten plaats.

Het basis ambulant traject duurt 45 dagen. De eerste 30 dagen ontmoeten wel elkaar 3 keer per week, de laatste 15 dagen ontmoeten we elkaar 2 keer per week. Elke ontmoeting / sessie duurt 1,5 uur.

De behandeling omvat tevens per week 1 uur sport - yoga - mindfulness.

In de behandeling worden ook de naasten, familie – partner – vrienden - werkgever betrokken. We ontmoeten elkaar 1x om de 14 dagen.

Maak een afspraak.

Ambulante behandeling op maat in vroeg herstel

Indien het Basis ambulant traject in vroeg herstel (zie hoger) niet is afgestemd op jouw behoeften, wordt in samenspraak met jou een persoonlijk en passend herstel traject opgestart. Variërend volgens frequentie van de afspraken .We bieden sessies aan van 1 uur dan wel 1,5 uur, alsook meerdere uren per dag.

Maak een afspraak.

Ambulante behandeling op maat in nazorg in vroeg herstel – herstelcoaching

Nadat je de ambulante behandeling in vroeg herstel hebt doorlopen ga je in nazorg. Bij de behandeling in nazorg begin je met frisse moed doelgericht aan je nieuwe leven , je richt je op de toekomst en maakt doelstellingen. Healthy Life Education center staat je bij wanneer je werkt aan de verankering van je bewustzijn zodat het aangeleerde om een terugval te vermijden niet verwaterd, en ondersteunt je bij je fysieke welzijn, je financieel plan en je sociale re-integratie. Variërend volgens frequentie van de afspraken. We bieden sessies aan van 1 uur dan wel 1,5 uur, alsook meerdere uren per dag.

Maak een afspraak.

Gezinstherapie in verslaving

Een verslaving is niet enkel moeilijk voor het individu in kwestie, maar ook voor de betrokkenen. Wij zijn toegewijd aan het verstrekken van uitgebreide zorg aan alle naasten en voorzien daarom in een apart programma gezinstherapie.

Maak een afspraak.

Healthy Life Education connecting people

Wees sterk genoeg om alleen te staan, slim genoeg om te weten wanneer je hulp nodig hebt en dapper genoeg om het te vragen.

Nobody can hurt me without my permission.

Mahatma Gandhi